Wie is Nisa Najila?

 

Nisa Najila is vanaf september 2016 een zelfstandige dansgroep geworden. Annelies stopte met trainen met Nisa Najila. Bij de video’s kom je Annelies soms nog tegen. In november kregen we een nieuwe dame in de groep erbij, ze heet ook Esther! Hieronder stellen we iedereen kort aan jullie voor.

Lia heeft altijd in het onderwijs gestaan als wiskundedocent, geniet nu van haar vrije dagen. Ze gaat graag met haar man naar de camping, fietsen met een vriendin en houdt er van om dingen te breien. Lia is onze ‘cijferdame’, zij regelt financiële zaken en controleert teksten op spelfouten.

Monique is actief met de zorg voor haar drie kinderen en haar werk bij De Tuinen. Monique is creatief en zorgzaam van aard. Ze houdt ons alert in zaken rondom de trainingen en optredens.

Esther M is momenteel werkzoekend, actief in vrijwilligerswerk en een werkstage. Ze gaat graag op stap met vriendinnen en is trotse tante van drie lieve meiden. Esther is creatief op de computer en regelt de PR voor onze dansactiviteiten. Optredens en communicatie komen vaak bij Esther binnen. Solo danst ze ook als Shamika.

Nita is op dit moment ook werkzoekend. Ze zingt in een koor. Ze is voorzitter van de spinkring en maakt veel mooie dingen met wol. Nita spreekt ons publiek toe en helpt mee in de organisatie en communicatie rondom optredens.

Esther R heeft ruim danservaring, maar was nog nieuw in de buikdans. Ze pakt het snel op en we zijn allemaal heel trots op haar. Weer een mooi kwintet samen!